Pčelice

BRIGA ZA PTIČICE ZIMI

     Djeca našeg vrtića kroz različite aktivnosti usvajali su znanja o pticama koje ostaju u našim krajevima preko zime.Djeca su sama došla na ideju kako od češera izraditi hranilice za ptice.

Opširnije...

ISTRAŽIVAČKE AKTIVNOSTI U DJEČJEM VRTIĆU "BUBAMARA"

     Kako bi što više zadovoljili dječju znatiželju i prirodnu potrebu za istraživanjem kod djece ovih hladnih snježnih dana u našem vrtiću krenuli smo s istraživanjem Sjevernog i Južnog pola. Odgojiteljice su tako djeci ponudile velike komade leda koje su djeca na različite načine istraživala.

Opširnije...

POSJET POLICIJSKOJ POSTAJI

     Povodom Dana otvorenih vrata Policijske postaje Bjelovar, djeca starije mješovite skupine "Pčelice" su posjetili PP Bjelovar.

Opširnije...

KOKTELI

     Ovih dana posjetili su nas coctail maistori iz Boomberry Coctail bar-a gdje su djeca iz prve ruke doznala kako se rade zdravi i ukusni voćni napici.

Opširnije...

OBILJEŽAVANJE SVJETSKOG DANA PRVE POMOĆI

     Dječji vrtić Bubamara je obilježio desetog rujna svjetski dan prve pomoći. Djeca iz najstarije skupine "Pčelice" su sudjelovala u aktivnosti tako što su morali klasificirati stvari koje ne smiju dirati ili raditi i opasne stvari koje ne smiju dirati ili raditi.

Opširnije...